Gratis verzending voor bestellingen boven €50,- | altijd een gratis kadootje

Webshop Trustmark and customer reviews

Creëer een knusse en sfeervolle uitstraling met boho kussens

Houd jij ook zo van boho kussens? Als jouw interieur een mooie bohemian uitstraling heeft, maken boho sierkussens het natuurlijk helemaal compleet.

Combineer ze met heerlijke woonplaids om het nog knusser en gezelliger te maken. Wat wordt er precies bedoeld met boho kussens en welke passen er het beste in jouw interieur? Hoe kun je ze combineren en hoe creëer je nu precies die boho sfeer in huis? Alle antwoorden op al deze vragen vind je in dit artikel. Weet jij niet precies waar je moet beginnen, lees dan eerst ons artikel over een bohemian interieur.

Wat wordt er verstaan onder boho kussens? 

We hebben het hier natuurlijk over sierkussens en iedereen weet dat je daar nooit genoeg van kunt hebben. Je kunt ze op het bed neerleggen, op de bank, maar ook op je luie stoel. Boho kussens zijn niets anders dan sierkussens met een hip boho printje of boho look. Denk hierbij aan wol, jute, patroontjes, aardetinten, aztec, vintage, vrolijk en kleurrijk. Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten boho stijlen. Je hebt bijvoorbeeld de Ibiza stijl, de vintage boho stijl, maar ook Scandinavisch boho. Het is dus aan jou om uit te zoeken wat het beste bij jou en je interieur past. 

Als jouw woning voornamelijk uit lichte tinten bestaat, is dat prima te combineren met mooie aardetinten. Toch kan het ook lekker speels zijn om juist dan te kiezen voor opvallende kleurtjes en wilde prints. Iets dat ook altijd erg boho is, zijn dierenprints of afbeeldingen. Denk aan bijvoorbeeld een hertenkop, vogels, jungle of luipaardprintjes. Laat je inspireren door de foto’s op deze pagina en ontdek wat jou het meest aanspreekt. 

Hoe kun je boho kussens combineren? 

Natuurlijk kun je je hele bank of het bed volgooien met allerlei leuke sierkussens. Eerlijk gezegd zouden wij dit ook het liefste doen, maar het is leuker om echt te kiezen voor een paar kussens die eruit springen. Combineer bijvoorbeeld aardetinten met mooie prints of opvallende kleurtjes. Je kunt ook denken aan subtiele kleurcombinaties, zoals wit met lichtbruin, beige met okergeel, of zwart met wit. Eigenlijk is niets te gek als het aankomt op het combineren van boho sierkussens.

Boho sierkussens
Boho kussens
Boho kussens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *